Walimatul Urus

TASHA MANSHAHAR

&

RAQIB MAJID

SundaySep092018

ROYALE PALACE SHAH ALAM Lot 525 Jalan TUDM, Seksyen U6, Pekan Subang, 40150 Shah Alam, Selangor

Walimatul Urus

MOHD MANSHAHAR BIN ABD JALIL

&

HERINA HELEN WONG @ ABDULLAH

Dengan segala hormatnya mempersilakan tuan/puan ke majlis perkahwinan anakanda kami

NUR NADIA NATASHA BINTI MOHD MANSHAHAR

&

FAHRUR RAQIB BIN ABDUL MAJID

Date

Sunday, 09 September 2018

Time

11:30 AM - 4:00 PM

Venue

ROYALE PALACE SHAH ALAM Lot 525 Jalan TUDM, Seksyen U6, Pekan Subang, 40150 Shah Alam, Selangor

Itinerary

Itinerary

09 September 2018


11:30AM

Jamuan Makan

12:30PM

Ketibaan Pengantin

12:40PM

Bersanding

1:15PM

Makan Beradab

2:00PM

Upacara Potong Kek

2:30PM

Sesi Fotografi

4:00PM

Bersurai

َبَارَكَ اللهُ لَكُمَا، وَبَارَك عَلَيْكُمَا، وَجَمَعَ بَيْنَكُمَا فِي خَيْرٍ. Barakallahu lakuma, wabaraka alaikuma, wajama' baynakuma fee khairin. Semoga Allah memberkati kamu berdua. Dan memberkati atas kamu berdua, dan menghimpunkan kamu berdua dalam kebaikan. Abu Dawud, Ibn Majah, At-Tirmizi.

Guest Book

Sign Our Guestbook

icon-help

Create your card with  aliveinvite.com

Aaina

Sign Our Guestbook

Ssss

Ssss


Selamat menerima menantu Cgu Manshahar Dan Tahniah kepada kedua mempelai.. Moga berkekalan hingga ke Jan ah. Amin... 

Rebecca Jonis @ Bec


Selamat pengantin baru Tasya..semoga Tasya dan suami bahagia hingga ke jannah😍

Untie Mala kajang


Barakallahu alaikuma tasha & raqib Smoga bahgia hingga ke syurga.. Pakat baik² ye.  ❤️ Ingatan tulus ikhlas dari kami sekeluarga Mohamad Alhafiss_Nursuhaida_UmarAlhasif _NuhaHumaira.. #RakamSetugasSRABTT

Kak Su


Slmt Pengantin Baru.. Tasha ❤ Raqib Baaraka Allahu lakumaa fiddunya wal aakhirah.. aamiin ~ drpd 2 pupu tasha (anak maklang kalthum hj alias, Rembau )

Roziaton Hj Mohd Nordin


Tahniah cikgu Mansha dn isteri.. Terima menantu dah.. Tahniah juga buat Tasha dn suami.. Moga kalian bahagia hingga ke jannah

Ramminah


Alhamdulillah congrats sayang ! Selamat pengantin baru. Najah dan suami mendoakan agar kedua pasangan ini dilimpahi rahmat Allah Taala hingga akhir hayatnya, Amin ❤️

Najah


Tahniah! selamat pengantin baru Tasha & suami 🤗 semoga berbahagia sampai syurga 💕

eDast


Congratz tasha syg! Semoga berbahgia hingga ke syurga bersama suami. Knowing you for years, definitely today is the happiest day ever for you. Ust Raqib, please take a good care of my sister. Love you always tasha!

Kak Emy Milya Beauty Concept


Barakallahu fiq, Semoga Allahu permudahkan urusan kak Tasya Sekeluarga, Semoga ikatan perkahwinan kak Tasya diberkati Allah sampai ke syurga...(psstt...lepas ni giliran Aizat pulak huhuhu...x shabar😋)

Saya sendiri x kenal siapa saya


Tahniah,Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat :) semoga bahagia di dunia dan akhirat aminnn☺️☺️☺️

firas


Barakallah , semoga bahagia sampai syurga ❤️

Ameera Zaini


Bestnya saya dpt kawan dgn adik artis >.<

Erfan


Tahniah buat Tasha dan pasangan semoga majlis berjalan lancar dan diberkati olehNYA

Anonymous


Tahniah n Selamat Pengantin Baru ..Moga majlis berjln lancar d berkati n d rahmati Allah..Aamiin

Anonymous


Tahniah n Selamat Pengantin Baru ..Moga majlis berjln lancar d berkati n d rahmati Allah..Aamiin

Siti Rohayah n family (Mak Ngah)


Tahniah Untuk Tasha & Pasangan. Tq Atas Jemputan. Insyaallah Akan Hadir Bersama Keluarga.

Khaira Al Habshi


Terima kasih ats jmptn.. Congrats teacher. Moga bahagia & kekal bersama smp bila-bila..😘

eryza


Terima kasih atas jemputan. Tahniah cikgu manshahar. Semoga majlis berjalan lancar dan diberkati olehNya.

Mosaireen Makhtar


Alhamdulillah. Tahniah diucapkan kepada Manshahar dan Harina any akan mendapat menantu. Syabas diucapakan kepada Pengantin Baru Nadia dan Raqib. Ya Allah, Kau kurniakan keberkahan bagi keduanya dan Kau curahkanlah keberkahan atas keduanya, mempersatukan keduanya dalam kebaikan dan ‘afiyah, serta menjadikan diantara keduanya keturunan yang mendirikan solat, beriman, dan bertaqwa sehingga ke akhir hayat sera kekal bersama hingga ke Jannah. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin

Anonymous


Congratulations kak tasha.... Selamat pengantin baru. Semoga kekal hingga ke jannah... Salam sayang dri kami...

Razan & Hafiz


Terima kasih ats jemputan.Tahniah! Smg perkahwinan yg bakal dibina dilimpahi rahmah wa mawaddah.Kekal hgg ke Jannah.Jg smg dipermudahkan semua urusan.

K Mid Wahab SRABTT


Alhamdulillah.. Tahniah cikgu dan kakak😘 dapat menantu...selamat pengantin baru Nadia semoga bahagia hingga keakhirnya.. Insyaallah

Anonymous


Alhamdulillah.. Tahniah cikgu dan kakak😘 dapat menantu...selamat pengantin baru Nadia semoga bahagia hingga keakhirnya.. Insyaallah

Anonymous


Tahniah Semoga Berkekalan Dan  Dipermudahkan Segalanya Untuk Nadia. Setinggi-tinggi Tahniah Untuk Cikgu Manshahar Menerima Menantu Semoga Dilimpahkan Barakah

Nazir bin Datuk Hj Salleh


Tahniah to both of you..will you be singing ?

Pak Andak Khairul Sulaiman


Barakallah kak Tasha ❤️ I still remember the first time we met, we talk about this and alhamdulillah Allah jawab doa akak selama ni. Moga kekal bahagia hingga ke syurga dan moga pernikahan ini menjadi asbab akak dan pasangan menjadi ahli syurga kelak ☺️ I love you and miss you 🌸

Nur Zahirah Zamree


Assalam.. barakallah Tasha dan Raqib.. semoga majlis berjalan lancar & penuh rahmatNya.. ☺️❤️

Nabila Matjali


tahniahhh kak tasha ❤️❤️❤️❤️ semoga bercinta sampai syurgaaaa ❤️💟💟

biak


Assalammualaikum k tasha insyaallah atikah & ibu akan pergi hihi, atikh & ibu doakan semoga alah rahmati akk & suami ❤️❤️❤️❤️

Ayu athika & mahani manab


Tahniah Manshahar beroleh menantu semoga pengantin aman bahagia hingga ke jannah..Tahun depan dapat datuk

Mohd Ghazali bin Abd Kadir


Congratulations Tasha. InsyaAllah will attend the wedding. Semoga urusan berjalan dengan lancar hendaknya.

Anonymous


Tahniah Nadia n Raqib. Semuga majlis berjalan lamcar n di berkati Allah. Aamiin

Shuraidah


Congrats! Cikgu Manshahar and Herina.  Selamat pengantin baru kepada Tasha & Raqib.. Wishing you a lifetime of love and happiness.🌹🌹😍😘🌹🌹

Stephanie Yap


Tahniah Cikgu Manshar & Herena .Semoga dipermudahkan segalanya.InsyaAllah saya datang

Ismailkarim & Rosita Anom dan anak2


Selamat Pengantin Baru buat Tasha Manshahar dan Pasangan dan Selamat Menerima Menantu buat Cikgu Manshahar n Helen ..Love till jannah.. Aamiin

Roslinah Mulan


Alhamdulillah...tahniah ckgu manshahar dn isteri bakal menerima menantu...semoga segala urusan dipermudahkan...kpd kedua mempelai semoga sentiasa diberkati dunia akhirat...kekal bahagia hingga ke jannah...aamiin...barakallah

Fatimah@kaktim syg


Tahniah nadia. Semuga majlis nanti berjalan lancar n di berkati Allah hendaknya. Aamiin

Anonymous


Alhamdulillah. Tahniah utk anakanda   Nur Nadia Tasya yg bakal menjadi pengantin. Kami ďoakn moga majlis berjlan lancar dan moga berbahagia hingga ke jannah. Aamiin. Tahniah juga buat cg. Man dan Helen  bakal menerima menantu.  

Hjh. Zalikah Pg. Damsah dan Alias Che Long serta keluarga


Tahniah Tasha... Semoga segalanya dpermudahkan.. 

Liyana Mazri


Selamat pengantin baru syg!!!

Anonymous


Assalamualaikum wbktu.... Tahniah kepada CIkgu Mansahar and Helen..  Bakal menerima menantu dan semoga acara maljis betjalan lancar....Tahniah buat bakal pempelai  "semoga Allah memberi berkah kepada kamu untuk menjadi pasangan Sejoli yang romantik dan harmonis hingga ke anak cucu...Bahagia till Jannah ... Aamin..🌹😘😍

Sheena Ting


Slmt Pengantin Baru... semoga berbahagia selalu hendaknya ...dan d permudahkan semua

Theresa Shim


Tahniah cgu mansahar n Helena krn dpt menantu n dpermudahkan urusan perkahwinan n kpd ke2 mempelai diucapkan smoga bahagia till jannah...aamiin

Dyg Salmah


Assalamualaikum.. Tahniah kepada CIkgu mansahar and helen..  Bakal sambut menantu Semoga acara maljis dipermudahkan.. And tahniah buat bakal pengantin  "semoga Allah memberi berkah kepadamu Dan keatasmu serta mengumpul kan kamu(laki laki dan perempuan) dalam kebaikkan.    Cendarawasih indah berbulu   Dilihat sangatlah manis     Selamat menempuh hidup baru      SemOga menjadi keluarga Harmonis..  .......

Shila hakim


Tahniah kepada cikgu Manshahar & isteri sbb bakal dpt menantu dan tahniah juga kpd bakal pengantin.... SEMOGA BAHAGIA HINGGA KE JANNAH.... AAMIIN...

Patmah Saidi


Congratulation to the future bride & groom dan tahniah juga buat Cikgu Man dan isteri dan seluruh anggota keluarga..semoga segalanya d permudahkan dan majlis d berkati..

Arlene De Vera - Sandakan, Sabah


Terima kasih atas undangan nya Helen dan Ckgu Manshahar. Tahniah keatas kedua mempelai, moga2 di rahmati dan bahagia hingga kejannah.... Aamiin. Tahniah juga buat Helen dan Ckgu Manshahar bb bakal bergelar ibu dan ayah mertua.... Aamiin. 

Anisita binti Ambrosio Sandakan, Sabah.


Tahniah nadia and raqib 💕.semoga dipermudahkan segala urusan dan berbahagialah hingga ke jannah.amin 🌹

Niena Ajlaa


Alhamdulillah May Allah bless the couples till Jannah

Sabura Begum


tahniah tasha ! in shaa Allah emma dtg. tak sabar nk tgk awak 😍😍😍😘😘

emma


Tahniah.. Selamat pengantin baru Tasha.. semoga kekal bahagia hingga ke jannah

Kak lynn


Tahniah Tasha dan famili.. InsyaAllah kami cuba... nanti datanglah Cameron.. stay homestay kami. bilik honeymoon pun ada... Faris tunggu ya🌹🌹🌹🌹🌹

Faris


Tahniah Tasha & Raqib, semoga dipermudahkan segala urusan & bahagia till Jannah 💪🏻😊

Iszee


Alhamdulillah. Barakallah tasha&raqib. Semoga bahagia sampai syurga

Noor Atikah Abu Bakar


TAHNIAH TASHA...in syaa allah kami sekeluarga akan sampai dimajlis tasha ❤️ semOga dipermudahkan segala urusan MU 😘

ROSMARINA


Tahniah Tasha! InshaAllah akan hadir. 🌷

Khai


Tahniah adik sayang, inshaAllah kita jumpa di hari bahagia awak nanti k. Love you 💙

Ira Mohd Amin


Assalamualaikum. Congrats Tasha 🤗 Semoga dipermudahkan segalanya dan bahagia selalu 💕

Syajan


Tahniah tashaa dan raqibb. Semoga bahagiaa hingga ke syurga dan sentiasa bkasih syg hgga ke hjg nyawa ❤️

Cikgu Meera


Tahniah Tasha & Raqib. Moga ikatan ini diberkati Allah & dikurniakan zuriat yg soleh solehah... 

Didi


Alhamdulillah tahniah tasha dan raqib. Semoga dpt membina sebuah keluarga yg sakinah mawaddah dan wa rahmah.amin

Husna hasnan


In sya Allah... 

Pak yeop


Alhamdulillah...tahniah kak herina ...tak sabar nak tengok tasha ngan gaun pengantin...comfem Syantikkk 😍

Fitri


Tahniah Tasha and pasangan 😁

Karen


Tahniah Nadia n Raqib...💗Selamat Pengantin Baru 💐💖👍

Kak Pojie 😉


Terima kasih atas undangan walimah ini...Moga Allah permudahkan segala urusan yang baik dan moga majlis nanti akan berjalan dengan lancar...

Fairuz safarina


Alhamdulilah. Akhirnya. Tahniahhhh buat tasha dan raqib. Kami sekeluarga mendoakan semoga majlis berjalan lancar. 😁

Farhana


Alhamdulillah, moga berbahagia hingga jannah

Nadrah


Alhamdulillah. Tahniah! Semoga berbahagia hingga ke akhir ❤️

Wani


SubhanaAllah.. Alhamdulillah n tahniah nadia.. selamat pengantin baru.. selamat menempuhi alam berumah tangga.. semoga segalanya berjalan dengan lancar dan dirahmati Allah.. baraka Allahu fikuma..

Marsitah Kamarudin


Alhamdulillah dan tahniah.... Selamat pengantin baru.....Tasha dan Raqib😍😍😊😊😊

Kak idah mastura


💖selamat pengantin baru syg💖💖xsabar rasa nk tengok mempelai...mesti cantik sgt2...sikit je lg....😗😗😗semoga ikatan berpanjangan hingga ke syurga, dipermudahkan segala urusan dan diberkati olehNya..aaminn💖💖

Atie


❤️Selamat Pengantin Baru❤️Semoga dipermudahkan segalaNya & diberkati olehNya ❤️

Natasha binti Mohamed


Tahniah kepada Manshahar dan Helen n tak lupa kepada kedua mempelai Tasha dn Fahrur.

Arif Anuar


Tahniah tuan dan mempelai

Noor Hisyam Jaini


Congratulation Sha!!

NORHASLIZA HARON


Copied to clipboard