BIG SALE 2020 !Jom tempah kad kahwin murah di Asia Tenggara sekarang. Dibawah ialah list lengkap harga item AliveInvite. Promosi #BIGSALE 2020 akan berlangsung sehingga 31 Januari 2020 dan tempah sekarang walaupun kahwin lambat lagi. Scroll sehingga kebawah kerana kami ada banyak promosi dan diskaun item-item tertentu :DNak lebih jimat? Grab pakej lengkap #superjimat. 1 harga ada 7 item.Anda juga boleh beli item dibawah secara berasingan. Item Add-Ons AliveInvite ada Gift Boxes dan aksesori yang melengkapkan item majlis kahwin anda.Untuk beli Add-Ons, sila klik link ini: BELI ADD-ONS

Tahukah anda, AliveInvite juga menawarkan pakej fotografi kahwin yang paling jimat anda akan jumpa? Yes betul. Anda akan dapat kad kahwin + aksesori + pakej foto mengikut bajet anda. Tempah harini sebelum 31 Januari 2020. Limited Time Only! Book now!Siapakah yang akan menangkap gambar anda nanti? Anda boleh pilih antara salah satu daripada fotografer terbaik dibawah:


AliveInvite juga menyediakan servis Photobooth Digital Rental yang sangat fun. Tempah harini sebelum 31 Januari 2020. Book now !


Jika anda berminat untuk tempah kesemua diatas dan masih ingin jimat, anda boleh beli Pakej Lengkap Alive dibawah.
Lengkap kad+photo+box+photobooth.

Tak cukup dengan itu, kami juga ada Alive Goodies.


Sekarang anda sudah tahu harga-harga promosi AliveInvite, Macam mana pula nak beli?
- Anda boleh klik link ini untuk panduan belian >> Cara Tempahan Di Website <<
Jika anda perlukan pertanyaan lain, boleh LIVECHAT, atau baca diruangan FAQ di LIVECHAT. Segala soalan-soalan ada terjawab di FAQ page. Anda juga boleh minta bantuan di Instagram DM kami (search Instagram: AliveInvite)

Ada berapa jenis cara bayaran diwebsite?
Kami mempunyai 3 cara bayaran diwebsite ini.
1) Online Banking (FPX)
Bayaran full payment melalui online banking masing-masing
2) Alivepay
Bayaran secara ansuran, auto-debit dengan 0% interest dan sehingga 6x bayaran. Aktifkan alivepay dengan process fee RM1 sahaja. Anda boleh klik link ini untuk penerangan mengenai Alivepay - CLICK HERE -
3) Paypal / Credit Card
Pilihan terbaik jika anda tiada bank Malaysia.